Herder Santoku Koksmes roestvrijstaal

69.95

Drie deugden komen volgens de Japanse traditie voor in het Santoku koksmes. Bijzondere eigenschappen die van pas komen in jouw keuken: plakken snijden, dobbelsteentjes maken en fijnsnijden.

Dit is een multifunctioneel mes dat niet mag missen is in de moderne keuken. Geschikt voor alle snijklussen van vlees, vis en groenten. Voor de thuiskok en de professional.

Het Herder Santoku koksmes is eersteklas gereedschap als je een heerlijke maaltijd op tafel wilt gaan zetten. Het lemmet van dit mes is gemaakt van gehard RVS.

Met de hand vervaardigd bij Robert Herder in Solingen.

Het houten handvat van dit mes is niet bestand tegen agressieve schoonmaakmiddelen en niet geschikt om te reinigen in de vaatwasmachine. Na reinigen in de vaatwasser vervalt de garantie.

Uitverkocht.

Beschrijving

Herder Santoku Koksmes roestvrijstaal

  • Multifunctioneel Herder Santoku Koksmes  voor het zonder krachtsinspanning fijnsnijden en doorsnijden van alle vlees, vis en groenten.
  • Gehard roestvrijstalen lemmet.
  • Speciale vorm van het lemmet maakt zeer snel en fijn snijden mogelijk.
  • Vlijmscherp dankzij de uiterst dunne met de hand uitgeslepen snede van het carbonstalen lemmet en zelfslijpende eigenschappen.
  • 1e klas materialen en generaties van vakmanschap geven de beroemde lange levensduur aan het Molenmes.
  • Niet in de vaatwasser. Het houten handvat van dit mes is niet bestand tegen agressieve schoonmaakmiddelen en niet geschikt om te reinigen in de vaatwasmachine. Na reinigen in de vaatwasser vervalt de garantie.

Extra informatie

Materiaal

Beukenhout en roestvrijstaal.

Afmetingen

Lengte koksmes = 30 cm
Lengte lemmet = 17.5 cm
Lengte handvat = 12,5 cm