Herder Koksmes Lignum 3

129.95

Het vlaggeschip onder de koksmessen is Herder Koksmes Lignum 3. Een allround koksmes van excellente kwaliteit in een prachtige uitvoering.

Ambachtelijk vervaardigd uit zeer hard carbonstaal HRC 60. Carbonstaal kan zeer dun geslepen worden waardoor dit mes zo uitzonderlijk scherp is en blijft.

Als allround koksmes is dit mes in te zetten bij alle snijwerkzaamheden in je keuken. Voor alle soorten vlees, vis en groenten. Voor alle snijtechnieken is Herder Koksmes Lignum 3 een koksmes van hoogstaande kwaliteit.

Met zorg en aandacht vervaardigd door de ambachtslieden van Robert Herder.

Niet in de vaatwasmachine te reinigen vanwege carbonstalen lemmet en houten handvat. Na reiniging in de vaatwasmachine vervalt de garantie.

Op voorraad.

Beschrijving

Herder Koksmes Lignum 3

  • Multifunctioneel koksmes van topkwaliteit voor moeiteloos en snel snijden van alle soorten vlees, vis, groenten, enz.
  • Vlijmscherp dankzij de uiterst dunne met de hand uitgeslepen snede van het HRC 60 carbonstalen lemmet en zelfslijpende eigenschappen. Door de unieke scherpte ook eenvoudig dun snijden zonder veel krachtinspanning.
  • Veilig vanwege uiterst dun maar stabiel lemmet. Altijd volledige controle over de snijrichting en daardoor veiliger voor uw handen tijdens het snijden.
  • Pruimenhouten heft bevestigd met aluminium klinken.
  • 1e klas materialen en generaties van vakmanschap geven de beroemde lange levensduur aan het Molenmes.
  • Niet in de vaatwasmachine te reinigen vanwege carbonstalen lemmet en houten handvat. Na reiniging in de vaatwasmachine vervalt de garantie.

Extra informatie

Materiaal

carbonstaal HRC 60
pruimenhout

Afmetingen

Lengte koksmes = 30 cm
Lengte lemmet = 18 cm
Lengte handvat = 12 cm