Herder broodmes POM

74.95

Dit Herder broodmes zorgt ervoor dat je voortaan zonder moeite brood snijdt in mooie gelijkmatige plakken. Speciaal hoog opgeslepen is het Herder broodmes perfect uitgerust voor zijn taak. Alle soorten brood snijd je hiermee zonder kracht te zetten.

Het ergonomisch gevormde handvat is van POM, een hoogwaardig kunststof. Het hoog opgeslepen lemmet is gemaakt van RVS. De vakmensen van Herder maken deze messen geheel met de hand.

Gun jezelf het snijplezier van een Herder broodmes.

Het mes is vaatwasmachine bestendig door Poly Oxy Methyleen (POM) en het roestvrijstaal.
POM is van alle kunststoffen een van de meest hoogwaardige en wordt industrieel toegepast vanwege zijn hoge hardheid. POM wordt steeds meer gebruikt voor onderdelen in machines als vervanging van metaal. Doordat POM niet oxydeert is het ook ideaal als materiaal voor het handvat van dit broodmes.

Op voorraad.

Beschrijving

Herder Broodmes POM

  • Broodmes van topkwaliteit voor het snijden van alle broodsoorten tot desgewenst heel dunne plakken.
  • Speciale vorm van het lemmet maakt snel en fijn snijden mogelijk.
  • Uiterst scherp hoog opgeslepen kartel.
  • 1e klas materialen en generaties van vakmanschap geven de beroemde lange levensduur aan het Molenmes.
  • Vaatwasmachine bestendig door Poly Oxy Methyleen (POM) en het roestvrijstaal. POM is van alle kunststoffen een van de meest hoogwaardige en wordt industrieel toegepast vanwege zijn hoge hardheid. POM wordt steeds meer gebruikt voor onderdelen in machines als vervanging van metaal. Doordat POM niet oxydeert is het ook ideaal als materiaal voor het handvat van dit broodmes.

Extra informatie

Materiaal

Roestvrijstaal, POM.

Afmetingen

Lengte broodmes = 34 cm
Lengte lemmet = 21 cm
Lengte handvat = 13 cm