Huushinne conceptstore wil je inspireren

Huushinne conceptstore wil je inspireren

Kom je laten inspireren, laat je verrassen bij Huushinne en doe nieuwe ideeën op.

Een bezoek aan onze conceptstore is steeds weer een bijzondere beleving.

Scandinavisch design

Anders dan het gewone biedt Huushinne een verfrissend assortiment lifestyle-woon-huishoud- en kookartikelen van diverse Scandinavische merken. Vooraanstaande labels die stuk voor stuk origineel design, eigenwijsheid of stoerheid combineren met eerlijke en pure materialen in woonaccessoires van hoge kwaliteit.

Ons assortiment is altijd in beweging en wordt met grote regelmaat aangevuld en vernieuwd. Daarom is Huushinne telkens weer verfrissend anders. Ben je toe aan nieuwe sprankelende woonideeën voor jouw huis of gewoon eens nieuwsgierig? Onze online shop is altijd open.

House Doctor – Vanilla Fly – Storebror – The Go’Round

Broste Copenhagen – De Evenaar – Nicolas Vahé

Herdermessen – Mijn Stijl – Twents Hout

In de filosofie van Huushinne staan originaliteit in ontwerp en hoge kwaliteit in de uitvoering voorop. Eerlijke materialen en een degelijke wijze van vervaardigen. Zo kun je erop vertrouwen dat wat je bij ons aanschaft goede spullen zijn.

Hanenmand lamp balein groot Huushinne
Hanenmand lamp balein groot Huushinne

Huushinne brengt sfeer in je huis

Huushinne is een woord uit het Gronings dialect en betekent huismus. De juiste woonaccessoires zijn een heel belangrijk onderdeel van de sfeer die je crëert in je huis. Door goed te kiezen uit materialen, kleuren en vormen zorg je voor een goede balans in de ruimte waar je graag jezelf wilt kunnen zijn, je eigen huis. Een goede inrichting geeft rust èn energie tegelijk. Het zorgt voor de juiste balans tussen de drukte van alledag en ontspanning.

 

Je vind bij ons naast leuke woonspullen ook keukenspullen. De ambachtelijk gemaakte messen van Herder uit Solingen Duitsland en de prachtige lijn producten van topkok Nicolas Vahé. Merken die voluit gaan voor de hoge kwaliteit van hun producten en ook altijd vernieuwend bezig zijn.

koksmes santoku pom roestvrijstaal huushinne
koksmes santoku pom roestvrijstaal huushinne
nicolas-vahe-koffie
nicolas-vahe-koffie

Related posts